ny, poszukiwana
Pokaż punkty

.: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :.
Temat: Jan Wyroba - mechanik -Dywizjon 316 - poszukuję wszelkich informacji, zdjęć (2018-12-15,14:46)

Dzień dobry.    
Poszukuję wszelkich informacji/zdjęć nt. mojego dziadka - Jana Wyroby, który był mechanikiem w Dywizjonie 316.    
Dziadek zmarł w Krakowie w 1982r. - nie mam żadnych pamiątek/zdjęć/informacji z okresu wojny.    
listakrzystka.pl/wyroba-jan/    

Proszę o jakąkolwiek informację, może zdjęcie.    
Z góry dziękuję    
Dorota Wołkowska
Dorota Wołkowska  [198.41.242.40]Dodaj współrzędne [Odpowiedz]

znalezionych: 2, strona 1 z 1

(2) Re: Jan Wyroba - mechanik -Dywizjon 316 - poszukuję wszelkich informacji, zdjęć z dnia 2018-12-15, 14:46 :
Witam Panią powtórnie.    
Widzę, że dotarła Pani do zdjęcia swojego Dziadka. W związku z tym, że jestem jedną z osób tworzących stronę Niebieska Eskadra - niebieskaeskadra.pl/ - a Pani podała informację o zgonie ś.p. Jana Wyroby proszę Panią o kontakt e-mailowy. Chodzi mi o sprecyzowanie daty zgonu i innych danych mogących zamieścić Pani Dziadka na wspomnianej stronie.    
Pozdrawiam    
Wiesiek
W.G[198.41.242.28]  Dodaj współrzędne [Odpowiedz]
(1) Re: Jan Wyroba - mechanik -Dywizjon 316 - poszukuję wszelkich informacji, zdjęć z dnia 2018-11-07, 22:53 :
Witam Panią.    
Pani Doroto a może warto by było zacząć od rodziców, może oni coś będą wiedzieć.     
Pozdrawiam
W.G
[198.41.242.52]  Dodaj współrzędne [Odpowiedz]

znalezionych: 2, strona 1 z 1

Powrót do tematów Powrót do Myśliwców