Wiadomości, ogłoszenia
  |
.: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :. |
Temat: Tania książka na wakacje - promocja. (2012-02-03,21:19) |
Tania książka na wakacje - promocja.
Zbliżają się wakacje. Chwila z książką może je urozmaicić.
Dlatego Wydawnictwo Stratus przygotowało dla użytkowników Myśliwców specjalną wakacyjną promocję, która będzie aktualna do końca czerwca 2011.
Za jedyne 10 pln (cena zwiera koszty opakowania i przesyłki listem zwykłym) proponujemy Wam jedną z książek:
1. Wspomnienia pilota myśliwskiego z okresu II wś Franciszka Kornickiego pt. "Zmagania"
2. Wspomnienia lotnicze popularnego autora Andrzeja Morgały pt. "Ścieżki wśród chmur"
Jeżeli zdecydujecie się na dwie wówczas za przesyłkę zwykłą zapłacicie 18 pln.
Książki można zamówić bezpośrednio pisząc na adres [email protected]
Wpłata na konto Alior Bank 60 2490 0005 0000 4500 6933 9457 z dopiskiem promocja Myśliwcy.

|
znalezionych: 75, strona 1 z 8 « - 1 2 3 4 5 6 7 8 - » |
(75) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-03, 21:19 : |
Witaj Piotr.
Jak mogę tego nie potraktować jako żartu, oczywiście. Ale jestem chroniony bo jak napisał Romuald(?)
Cytat: Jasne dziadku .
Wiesiek
|
(74) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-03, 20:02 : |
Cytat: Druga to sprawa mojego imienia, mam na imię Wiesław,
ale to chyba w dni nieparzyste Wiesławie ...
...bo w parzyste:
Cytat: Witaj Marek.
Czy przed wstawieniem tego pliku zmniejszałeś go ? Spróbuj wstawić bez zmniejszania. Na tym forum wchodzą bardzo duże z tym, że dłużej się otwierają.
Wisiek
Proszę cały mój wpis potraktować jako żart, tak dla rozluźnienia atmosfery ;) |
(73) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-03, 13:06 : |
Witam po dłuższej przerwie.
Romulad
Cytat: Witam. Ja to rozumiem. Odpowiadalem tylko na bardzo "dowcipny" post pana Wieslawa. Pozdrawiam i zycze wielu danych publikacji w tym roku.
Na "innych Autorów" dawno zapowiadanych książek czekamy też od wielu lat i cisza jak do tej pory, to jedna sprawa.
Druga to sprawa mojego imienia, mam na imię Wiesław, natomiast trzecia to ja też życzę bardzo wielu udanych publikacji.
Dlaczego teraz młodzi ludzie nie używają takich liter jak ż, ć, ł, ó, itd. ? Proszę tą drugą część wpisu potraktować też jako żart, tak dla rozluźnienia atmosfery.
Wiesiek
|
(72) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-03, 12:17 : |
Witam. Ja to rozumiem. Odpowiadalem tylko na bardzo "dowcipny" post pana Wieslawa.
Pozdrawiam i zycze wielu danych publikacji w tym roku. |
(71) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-03, 11:30 : |
Panie Romualdzie,
Troszkę wiary. Książka jest zamknięta. Nie czekamy na nowe materiały (tak było we wrześniu i one doszły). Co do terminów zamykania składów zapewne może Pan w tym temacie sam coś bliżej wiedzieć. Nie twierdziłem nigdy, że czekam na zakończenie prac nad książką (podobnie jak ze Skrzydłami Wolności) lecz, że czekam na zgodę autora na druk. Czy jeżeli Pan miałby wydać książkę zgodziłby się Pan by wydawca to zrobił bez Pańskiej wiedzy?
Pozdrawiam |
(70) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-03, 10:49 : |
Jasne dziadku.
Poczekajmy jeszcze 50 lat. Na pewno jakies fajne zdjecia wyplyna przez ten czas. |
(69) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-02, 10:11 : |
Witam.
Panowie, zachowujecie się jak rozpieszczone dzieciaki. Obiecano wam prezencik w jakiejś dalszej perspektywie czasu a Wy w swej niecierpliwości chcecie go już. Wiadomo, że na wskutek (jakby nie było) ubogości materiału archiwalnego ciężko pisać takie monografie naszych jednostek i pomimo całej świadomości tego problemu nie chciał bym spotykać się na każdej stronie z takimi wyrazami jak : prawdopodobnie, możliwie, przypuszczam itp. Pan Cynk wydał swoje "Eskadry myśliwskie..." a ile było wieszania psów na jego pracy pomimo, że zaznaczył o jej niedoskonałości i potrzebie prowadzenia dalszych badań nad tym tematem. Kto by chciał zbierać takie niewybredne ataki na temat swej pracy ? Nikt, więc dajcie spokój z tym poganianiem, poczytacie nie teraz jako młodzi wielbiciele lotnictwa to jako dziadkowie swoich wnuczków w cieple kominka ((-;
Wiesiek |
(68) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-02, 00:21 : |
Ponoć wiara czyni cuda. Ja jestem otwarty. Można też pisać na forum, wiem, że p. Kopański często je odwiedza. |
(67) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-02-01, 21:17 : |
Oczywiście, że pomysł p. Belcarza jest zbyt agresywny, ale może zorganizować to bardziej pokojowo - np. Wydawnictwo Stratus udostępni czytelnikom dodatkowy adres mailowy, na który będzie można napisać mail do p. T. Kopańskiego. Wydaje mi się (może naiwnie), że nic tak nie poruszy autora, jak sygnały ze strony zniecierpliwionych, wyposzczonych i stęsknionych czytelników :) Przecież każdy autor chciałby się dowiedzieć, że rzesza czytelników nie może się doczekać jego kolejnych książek. Nie wiem, czy to dobry pomysł - proszę o opinie ze strony p. Belcarza i innych zniecierpliwonych czytelników :)
Pozdrawiam
Tomek A. |
(66) Re: Tania książka na wakacje - promocja. z dnia 2012-01-30, 21:51 : |
|
znalezionych: 75, strona 1 z 8 « - 1 2 3 4 5 6 7 8 - » |
Powrót do tematów |
Powrót do Myśliwców |