Luftwaffe
Pokaż punkty

.: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :.
Temat: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana (2009-12-21,14:47)

Po wielu dziwnych polemikach z adwersarzami na tym forum , proponuję wpisy w tym wątku które będą nam przypominały o tym że przez lata propagandy komunistycznej [ i nie tylko ] nasz obraz o waleczności LW był z goła zły.    

P.S.    

Panie administratorze , jeżeli uzna Pan że w.w. wątek / temat jest jazdą po bandzie , to proszę go usunąć.    

============================    

Ostatnio też poniosły mnie emocje , a wszak święta idą ...
Dariusz Kulesza  

znalezionych: 152, strona 5 z 16
«  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  »

(112) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 10:15 :
"Lub ktoś właśnie pisze wniosek.     
Psycholog"    

Tylko błagam, dajcie go komuś do sprawdzenia pod kątem ortografii!
Armagedonius Recycling

(111) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 10:13 :
Sam pan napisał , Panie Dariuszu, że niektóre rzeczy są ścigane z urzędu. Jeden z moich znajomych jest w posiadaniu pewnej korespondencji... Ale może lepiej wróćmy do tematu:    

Urbanowicz napisał kiedyś (cytuję z pamięci):    

"Nieraz brałem udział w akcjach nad Kanałem, kiedy na sam nasz widok myśliwcy niemieccy wiali aż się kurzyło. Oczywiście trafiały się też twardsze sztuki."    

Zawszeć to jakaś pochwała....
Armagedonius Recycling

(110) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 10:11 :
Cytat:
Najwidoczniej brak przesłanek.     

Lub brak złożenia wniosku.     

Lub po prostu brak podstawy do zgłoszenia wniosku.

Lub prawnik jeszcze liczy, ile na tym zarobi.    

Lub sprawa jest właśnie rozpatrywana.    

Lub ktoś właśnie pisze wniosek.    
Psycholog  
(109) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 10:07 :
Tak swoją drogą nie rozumiem dlaczego autorzy książek wstydzą się swoich nazwisk ?    

Wszak są osobami publicznymi.
Dariusz Kulesza  
(108) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 10:04 :
Najwidoczniej brak przesłanek.    

Lub brak złożenia wniosku.    

Lub po prostu brak podstawy do zgłoszenia wniosku.
Dariusz Kulesza  
(107) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 10:02 :
"Czy prokuratura wniosek rozpatrzyła pozytywnie, wezwaniem ?"    

Jak do tej pory nic nie dostałem. :))))
Armagedonius Recycling

(106) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 09:55 :
Jedyny ?
Dariusz Kulesza  
(105) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 09:54 :
No dobrze i ?    

Czy to jest jedyny argument , na bazie którego mam stwierdzić że ME jest autorytetem w dziedzinie znastwa LW ?
Dariusz Kulesza  
(104) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 09:51 :
Bolkowi chodzi o to, ze autorzy przyznaja racje Panu Emmerlingowi co do np. czasu ataku. Moze trzeba napisac drukowanymi literami?
Janosik

(103) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 09:50 :
Być ściganym.... a być pociągniętym do odpowiedzialności to dwie rożne sprawy.    

Poza tym ktoś złożył wniosek do prokuratury ... na piśmie.    

Czy prokuratura wniosek rozpatrzyła pozytywnie, wezwaniem ?
Dariusz Kulesza  

znalezionych: 152, strona 5 z 16
«  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  »

Powrót do tematów Powrót do Myśliwców