Luftwaffe
Pokaż punkty

.: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :.
Temat: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana (2009-12-21,14:47)

Po wielu dziwnych polemikach z adwersarzami na tym forum , proponuję wpisy w tym wątku które będą nam przypominały o tym że przez lata propagandy komunistycznej [ i nie tylko ] nasz obraz o waleczności LW był z goła zły.    

P.S.    

Panie administratorze , jeżeli uzna Pan że w.w. wątek / temat jest jazdą po bandzie , to proszę go usunąć.    

============================    

Ostatnio też poniosły mnie emocje , a wszak święta idą ...
Dariusz Kulesza  

znalezionych: 152, strona 3 z 16
«  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  »

(132) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 13:31 :
Cytat:
Tak jak kilku innych naszych mądrych, którzy sporadycznie odzywają się na forach anglojęzycznych i za brak odrobiny kultury, poszanowania dla pozostałych dyskutantów, dostają prosto w łeb.

Boluś najwyraźniej przywykł do bicia po głowie, od dzieciństwa.    

Widzisz, Boluchna, kontakty z międzynarodową społecznością badaczy-historyków odbywają się z zasady na drodze osobistych kontaktów i osobistej korespondencji. Na fora internetowe nie ma czasu, za dużo ich jest.    

Tylko Bolec jest dumny i szczęśliwy, że może sobie kliknąć na 12 OCH albo podobne, obłożyć się słownikami i z mozołem próbuje odczytać co tam napisano w bardzo zagranicznym języku.    

Świat jest znacznie większy, Bolcu, niż objętość bolcowego czerepu oraz bolcowa miłość do brunatnego propagandzisty.
czytelnik

(131) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 13:27 :
Boluś, czy dlatego jedną nogą, że obóz niedokończony? Teraz już wiem kto zwędził tablicę. Czy ty wiesz co to takiego groźba karalna? Radzę się zastanowić!!!
Armagedonius Recycling

(130) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 13:21 :
Kulesza, na zachodzie jest inna kultura. Dlatego nie wierzę, że masz tam kolegów. No może oprócz takich, którzy nie sprechają po niemiecku.    

Cytat:
Zwróć o ile jesteś w stanie , że ja umieszczę nie moje wpisy..... one sa tylko i tak ekumeniczna reakcją na propagandę czarnego stolca.

I nie masz żadnego prawa w tak ordynarny sposób reagować na posty, które Ci nie odpowiadają. Wszyscy wiemy do kogo się w ten sposób odnosisz (zresztą nie tylko Ty). Jesteś jedną nogą za kratkami, kolego.    
Bolek  
(129) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:49 :
Tak oto brunatni niczego mądrego w tym wątku nie napiszą , wolą pyskówki.
Dariusz Kulesza  
(128) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:47 :
>Boleńku    

No własnie nie mam się czym pochwalić , gdy umieszczę wpisy radosnych z tego forum to chłopaki się załamią.    

Zwróć o ile jesteś w stanie , że ja umieszczę nie moje wpisy..... one sa tylko i tak ekumeniczna reakcją na propagandę czarnego stolca.
Dariusz Kulesza  
(127) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:38 :
Napisałeś coś Boluś na w.w. temat wątku ?    

NIE !
Dariusz Kulesza  
(126) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:37 :
Nowy forumowicz , poogląda sobie to i owo i sam wysnuje kto jest kto.    

Jest dany temat watku , a ty i twoi poplecznicy nadal walicie głupa.
Dariusz Kulesza  
(125) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:35 :
Barani łbie..... siejesz wiatr to zbierasz burzę !    

D O T A R Ł O !!!    

Jak ktoś jest grzeczny to i ode mnie też będzie biło serdecznością.    

Jak ktoś barłoży to niech nie liczy na poufałość !
Dariusz Kulesza  
(124) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:27 :
Kulesza, niestety tak to wygląda. Masz w głowie jedną propagandę, ale zapomniałeś, że nie jest ona tą jedyną. Człowieku czy Ty nie jesteś świadom tego co tu wypisujesz ?! Mateo bardzo ostrożnie zwrócił Ci uwagę. Ja dorzucę, że takich głupot już dawno nie czytałem. Ale żeby na tym przystało. Wypowiedzi forumowiczów, którzy nie są Twoimi kumplami, zaczynasz od: jesteś głupi, jesteś tępy itp. Ponadto chcesz się czymś pochwalić w Niemczech, ale tak naprawdę przynieszesz nam tylko wstyd. Tak jak kilku innych naszych mądrych, którzy sporadycznie odzywają się na forach anglojęzycznych i za brak odrobiny kultury, poszanowania dla pozostałych dyskutantów, dostają prosto w łeb.    
Bolek  
(123) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 12:07 :
Lolek nie dał tu tu odreagowujesz ?
Dariusz Kulesza  

znalezionych: 152, strona 3 z 16
«  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  »

Powrót do tematów Powrót do Myśliwców