Luftwaffe
  |
.: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :: Forum dyskusyjne :. |
Temat: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana (2009-12-21,14:47) |
Po wielu dziwnych polemikach z adwersarzami na tym forum , proponuję wpisy w tym wątku które będą nam przypominały o tym że przez lata propagandy komunistycznej [ i nie tylko ] nasz obraz o waleczności LW był z goła zły.
P.S.
Panie administratorze , jeżeli uzna Pan że w.w. wątek / temat jest jazdą po bandzie , to proszę go usunąć.
============================
Ostatnio też poniosły mnie emocje , a wszak święta idą ...
|
znalezionych: 152, strona 1 z 16 « - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 - » |
(152) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:47 : |
Pokój, pokój między chrześcijany...:)
Dziękuję za kolejną możliwość zaistnienia na tym forum,
czyli cześć pieśni...:)
Karpi szukać Waćpanowie, a nie po podgolonych łbach się tłuc..
Z wyrazami sympatii
Moderator
|
(151) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:29 : |
Cytat: Armagedonius Recycling
Ludzie, a może by tak co nieco się opamiętać, święta za pasem!
Myslę, że to najlepsze rozwiązanie. Czas kończyć tą rozmowę. Nawet jeśli Bolesław jeszce przez kilka dni krzykliwymi postami będzie próbował ją reanimować....vide sprawozdanie Widlarza...
Cytat: Swoją drogą, strach pomyśleć, że to nie dla wszystkich jest zabawa!
stąd tyle razy mówiłem Bolesławowi by sie nie wydzierał... Jego emocjonalne reakcje na nie które kwestie przypominają jako żywo te M.Emmerlinga. Ale to pewnie przypadek. któryś tam z kolei forumowicz
| |
|
(150) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:18 : |
Bolek czy rozumiesz swój błąd ? |
(149) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:15 : |
Oj Bolesław, Bolesław...zawidłeś mnie ostatecznie, wiesz, nadzieja umiera ostatnia - takie powiedzenie. Niby nikła po tym co wypisujesz ale zawsze.
Wpierw w innym wątku wmawiałeś wszystkim, że Frampol nie był bombardowany przez Luftwaffe. Łosie np to co innego...Kiedy udowodniono Ci, że był "zaczołeś" szukać lejów (ty albo Psychol(og)) cokolwiek, byle odwrócic uwagę od swojej "wiedzy" którą tak sie popisywałeś...
Później mimo moich prośb byś sie opamiętał i uspokoił, bo to grozi wirtualnym snem wiecznym, ty i tak wściekłeś i powarkiwałeś na wszytskich w obronie "tez" Miszcza... I co z tego wyszło? Myślisz, że jak będziesz tak kłapał to ktoś cie polubi? Albo doceni? Chyba dostrzegasz - przecież każde stworzenie ma jakiś instynkt samozachowaczy, że nikt cie tu nie chce... Jedyne co osiągnąłęś to podniosłeś ciśnienie "Kuleszy" (pisze sie Panu Kuleszy). W końcu wszyscy cię zaczną ignorować...
Można by się zastanawiać ile razy zostanie ci tu udowodnione bajdurzenie, ale teraz błaznując straszysz zawiadomieniem do prokuratury, co jak sądze przyspiesza pewne sprawy...
Wiesz więc jaki będzie finał: Albo bredzisz zwyczajnie i Nic nie będzie i wtedy pójdziesz w wirtualny niebyt ... albo coś będzie i o tym dowiemy sie od twoich adwersarzy (no chyba sie pochwalą?) lub moda i wtedy zapewne ten ostatni szybko zareaguje a co za tym idzie Bolesław - brunatna kukiełko znikniesz równie szybko... Bo w to, że nie jesteś li tylko wirtualnym trolem mało już kto na forum wierzy...I ja też przestałem.
A propos. Może Bolesław odnieś się do sugestii odnosnie inicjałów JaBolek?? Co ? No, nie pozwól by twój nick tak szarpano i łączono cię z ......... Niektórzy jak czytam mocno ciekawi są twej tożsamości...
Eh szkoda cie "Bolek" któryś tam z kolei forumowicz
| |
|
(148) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:14 : |
Ostatnio w temacie prawnym znów jestem w szpicy.
Z kolegą musieliśmy wypionować pewnych jegomościów.
Zdziwieni byli.Tylko trochę za późno.
========
Bolek nadal będzie bił pianę , a merytorycznego wpisu jak nie popełnił tak i nie popełni. |
(147) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:12 : |
Straszenia admina ?
Ja do naszego gospodarza nic nie mam. Wręcz go podziwiam, bo wziął sobie kamień.
Jedynie serdecznie współczuję , i ostrzegam , ale nie z piorunami w rękach. |
(146) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:09 : |
Nadal boluś nic nie kumasz.
Smutne.
Nie jesteś partnerem do rozmowy.
==============
To jest właśnie problem forów netowych.
Tylko występowanie pod tzw. aktywnym nickiem [ IP znane redakcji/adminowi ] umozliwia obu stronne poszanowania rozmówców.
Pierwszy wyjeżdżałeś z janosikiem do mnie po nazwisku.
Ja z wami browara nie piłem. |
(145) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:08 : |
Panie Dariuszu
Proponuje nie straszyć niepotrzebnie Adminstratora rzekomą odpowiedzialnością, zwłaszcza przed Świętami. Kiedyś do gróźb posunął się "pani Anna" vel Mrozila vel Renztuk. Już wystarczy.
A poza tym, to forum ma więcej czytelników z prawniczym wykształceniem. To tak na wszelki wypadek, gdyby zwolennicy treści nazistowskich posunęli się do dalszych gróźb.
Pozdrawiam |
(144) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:04 : |
Kulesza, naruszyłeś te zasady? Bądź szczery.
W szczególności zabronione jest:
a) zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,
b) rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne.
|
(143) Re: Luftwaffe : Waleczna / Rycerska / Niewinna / W pełni udokumentowana z dnia 2009-12-21, 14:00 : |
Wątek i tak zjedzie po rynnie.
Boluś nie miotaj się tylko wyjaj o co ciebie idzie ? |
znalezionych: 152, strona 1 z 16 « - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 - » |
Powrót do tematów |
Powrót do Myśliwców |